PRIPREMI SE ZA PRAVU PODVODNU AVANTURU!

Akvarijum za ronjenje u Avantura parku, jedinstven u Srbiji i regionu, napravljen je sa ciljem da se promoviše ronjenje kao sport i omogući širokoj populaciji da na bezbedan i zabavan način nauče veštine SCUBA ronjenja. Akvarijum je zapremine 75m³, sa zidom od stakla debljine 45mm, kroz koji posetioci mogu da posmatraju ronioce ili da sami budu akteri kroz probni zaron sa ronilačkom opremom, kao i da pohađaju školu ronjenja u okviru ronilačkog centra Avantura Parka.

Programske aktivnosti koje su u ponudi:
1. Probni zaron – Svako ko ima avanturističkog duha će poželeti da zaroni i oseti senzaciju disanja pod vodom i bestežinskog stanja. Naravno, posle kratke obuke i uz budno oko instruktora. Probni zaron sa kratkom obukom traje 30 minuta.

2. Škola ronjenja – Tokom obuke usvojićete neophodno teoretsko znanje i savladaćete sve veštine koje su vam potrebne da bezbedno uživate u ronjenju. Škola obuhvata treninge u akvarijumu gde stičete i uvežbavate osnovne veštine u bezbednom i prijatnom okruženju. Obuka se kasnije nastavlja u Savskom jezeru, gde se znanje i veštine stečene u akvarijumu potvrđuju praktičnim ronjenjem u otvorenoj vodi. Tu se postaje pravi ronilac. Sve te veštine će vam preneti stari morski vuk, kapetan Miki, koji je zanat ispekao u hladnim severnim morima, divljem Atlantskom okeanu i prevrtljivom Sredozemnom moru. Na kraju škole dobijate diplomu i karticu svetski priznate Ronilačke Asocijacije (CEDIP). Ta kartica je vaša propusnica u Posejdonovo carstvo u bilo kom ronilačkom centru na zemaljskoj kugli.

3. Škola za mališane – U Akvarijumu na Adi možete za samo 5 dana postati pravi ronilac. Za mališane do 14 godina – 5 termina po 1.5 sati.
Vaša putovanja sada dobijaju novu dimenziju.
Pričati o avanturi je uzbudljivo i raspaljuje maštu, ali doživeti avanturu je prava stvar!

Avantura čeka na vas.

Za sve dodatne informacije:
info@avanturapark.com
ronilackiaquarium@gmail.com
hydros.diving@gmail.com
+381 (0) 64 8 210 218
+381 (0) 65 999 05 65
+381 (0) 62 209 380

AKVARIJUM